Bel ons, of stuur ons een fax of  e-mail voor informatie

A. GEZANG & CO BV - Westvlietweg 65-P, 2495 AA Den Haag

Tel. 020-682 22 55 Fax 020-682 82 46

Drukfilter-apparaat / reactor naar cGMP richtlijn t.b.v. klarende en ontkiemende filtratie van vloeistoffen door een 14 cm ronde filterkartonplaat of vlak membraan.


Alle met produkt in aanraking komende delen in rvs kwaliteit 316 Ti Ra < 0.8 um geslepen.


In dit CIP reinigbare filter kunt u een suspensie van maximaal 2 liter in het 2,2 liter reservoir toevoeren, dat dan via de dubbele wand verwarmd of juist gekoeld kan worden. Bij de hier getoonde optionele uitvoering met vibrerende mixer, trilt een roerder op-en-neer om de suspensie in beweging te brengen.   


Het scheidend filtermedium is een verbruiksmateriaal (filterkartonplaat of vliesversterkt membaan) dat horizontaal ingeklemd wordt tussen flensen. Een omliggende O-ring dicht het geheel hermetisch af. Wilt u alleen de reservoir-inhoud batch-gewijze verwerken, dan sluit u de onfiltraat-toevoer, en voert een drijfgas (bijv. stikstof) toe via de draadstomp(1). Hiermee perst men de vloeistof dan door het filtermedium. Is de filtratie ten einde, dan draait u de vlindermoer van de klembouten los. Met de hand neemt u nu het gehele bodemdeel (inclusief de filterkartonplaat en eventuele filterkoek) weg.

   E-mail-adres:   info@gezang.nl

index